Recepten

Carpaccio bonbon

Carpaccio bonbon

Deze carpaccio bonbon als amuse is gevuld met Parmezaanse kaas, groene pesto en pijnboompitten. Geserveerd op een lepel, ziet dit er enorm luxe uit en het smaakt ook nog eens heel erg lekker!

Carpaccio bonbon

Carpaccio 200 gram
Pijnboompitten 50 gram
Parmezaanse kaas 20 gram
Groene pesto 4 theelepels

Wat heb je nodig:


  • Amuse lepels om op te serveren, niet in huis? Je shopt ze hier!

Hoe maak je een carpaccio bonbon:


  1. Leg al je ingrediënten klaar voor gebruik, maak van je hand een klein kommetje
  2. Leg in je hand twee plakjes carpaccio
  3. Smeer een halve theelepel pesto uit over de carpaccio
  4. Strooi hier een paar pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas overheen
  5. Vouw het bonbonnetje dicht als een envelop
  6. Leg het vervolgens omgekeerd op een lepel en garneer je bonbon met een beetje pesto

Herhaal dit voor het aantal mensen dat je nodig hebt.

Porties

8

Voorbereidingstijd

15 min

Baktijd

5 min

Beoordeel

100%
← Vorige
Volgende →
Nog geen reacties

Laat een reactie achter