Blog

Herman den Blijker Dichtbij

Herman - Dichtbij

Herman den Blijker Dichtbij, maar soms ver weg.

Wat je van ver haalt is lekker. Alleen van hoe ver? kookboekenHet kan mij niet  dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes. Allemaal uit Nederland, gegroeid onder de handen van eigengereide eigenheimers. Mooi om naar te krijgt. Je krijgt vanzelf zin om de spullen te kopen en ermee aan de slag te gaan. Sla dit boek maar eens open. Wedden dat je ook als een blok valt voor dichtbij?

 

Herman den Blijker Dichtbij is weer typisch Herman. Herman gaat in dit boek verder met het promoten van voedsel dat met veel liefde en vakmanschap is gemaakt. En natuurlijk zo Dichtbij mogelijk, zodat je kakelvers eten op je bord hebt liggen met veel respect voor de seizoenen. Voor iedere hobbykok zijn deze recepten een mooie haalbare uitdaging. Prachtige kleurenfoto’s verleiden je om elk recept uit te proberen met producten bij jou uit de buurt. Dichtbij is bevat daarom ook een zakenregister en adressenlijst voor de beste adresjes.

Auteur

Jan Avatar

Deel & Print