Broodje parmaham
Een super lekker lunch broodje: met parmaham, verse rucola, gepeperde mayonaise en Parmezaanse kaas. Even een broodje in de oven en beleggen en je hebt een super lekkere lunch!
Er staan nog meer lekkere broodjes op de site, neem eens een kijkje bij de lunch sectie.
Broodje parmaham
4 | Witte of bruine pistolets | |
4 eetlepels | Mayonaise | |
2 eetlepels | Olijfolie | |
50 gram | Parmezaanse kaas | |
100 gram | Rucola | |
een snufje | Zout | |
100 gram | Parmaham | |
een snufje | Peper |
Hoe maak je een broodje parmaham?
- Bak de broodjes in de oven.
- Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
- Voeg de zout, peper en olijfolie er aan toe.
- Mix het geheel tot het goed gemengd is.
- Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
- Snij de broodjes verticaal en vouw ze open.
- Smeer beide helften met de mayonaise en leg de parmaham er in.
- Leg naar eigen smaak wat rucola sla erop.
- Strooi er een beetje Parmezaanse kaas overheen en vouw het broodje weer dicht.
Eet smakelijk!
Nog geen reacties