Pistolet parmaham

Pistolet parmaham

Porties

4

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

5 min

Pistolet parmaham

witte of bruine pistolets 4
mayonaise / yogonaise 4 eetlepels
olijfolie 2 eetlepels
zout en peper (naar smaak) een snufje
parmezaanse kaas 50 gram
rucola 100 gram
parmaham 100 gram


Een smaakvol pistolet parmaham voor tussen de middag. Een lekkere variatie op een standaard broodje kaas. Eenvoudig en snel te bereiden zonder al te veel moeite. Een heerlijke Italiaanse variant van een broodje kaas met frisse sla.

Bereidingswijze:Pistolet parmaham

  1. Bak de pistoletjes in de oven.
  2. Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
  3. Voeg de peper en olijfolie toe.
  4. Mix het geheel goed tot een glad geheel.
  5. Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
  6. Snij de broodjes gedeeltelijk verticaal open en vouw ze open.
  7. Smeer beide helften met de mayonaise.
  8. Vouw de parmaham in het broodje.
  9. Leg naar eigen smaak wat rucola sla erbij.
  10. Strooi een beetje Parmezaanse kaas ertussen. Vouw het broodje weer dicht.

Eet smakelijk!

Deel & Print

Geen Reacties

Laat een reactie achter