Pistolet parmaham

Porties

4

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

5 min

Pistolet parmaham

  • 4 ‏witte of bruine pistolets
  • 4 eetlepels ‏mayonaise / yogonaise
  • 2 eetlepels ‏olijfolie
  • een snufje ‏zout en peper (naar smaak)
  • 50 gram ‏parmezaanse kaas
  • 100 gram ‏rucola
  • 100 gram ‏parmaham


Een smaakvol pistolet parmaham voor tussen de middag. Een lekkere variatie op een standaard broodje kaas. Eenvoudig en snel te bereiden zonder al te veel moeite. Een heerlijke Italiaanse variant van een broodje kaas met frisse sla.

Bereidingswijze:Pistolet parmaham

  1. Bak de pistoletjes in de oven.
  2. Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
  3. Voeg de peper en olijfolie toe.
  4. Mix het geheel goed tot een glad geheel.
  5. Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
  6. Snij de broodjes gedeeltelijk verticaal open en vouw ze open.
  7. Smeer beide helften met de mayonaise.
  8. Vouw de parmaham in het broodje.
  9. Leg naar eigen smaak wat rucola sla erbij.
  10. Strooi een beetje Parmezaanse kaas ertussen. Vouw het broodje weer dicht.

Eet smakelijk!

Deel & Print

0 0 100 Notice: Undefined variable: votes_total in /www/wp-content/themes/recipes-child/single-recipe.php on line 134

Geen Reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.