Recepten

Broodje parmaham

Broodje parmaham

Een super lekker lunch broodje: met parmaham, verse rucola, gepeperde mayonaise en Parmezaanse kaas. Even een broodje in de oven en beleggen en je hebt een super lekkere lunch!

Er staan nog meer lekkere broodjes op de site, neem eens een kijkje bij de lunch sectie.

Broodje parmaham

Witte of bruine pistolets 4
Mayonaise 4 eetlepels
Olijfolie 2 eetlepels
Parmezaanse kaas 50 gram
Rucola 100 gram
Zout een snufje
Parmaham 100 gram
Peper een snufje

Hoe maak je een broodje parmaham?


  1. Bak de broodjes in de oven.
  2. Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
  3. Voeg de zout, peper en olijfolie er aan toe.
  4. Mix het geheel tot het goed gemengd is.
  5. Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
  6. Snij de broodjes verticaal en vouw ze open.
  7. Smeer beide helften met de mayonaise en leg de parmaham er in.
  8. Leg naar eigen smaak wat rucola sla erop.
  9. Strooi er een beetje Parmezaanse kaas overheen en vouw het broodje weer dicht.

Eet smakelijk!

Porties

4

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

10 min

Beoordeel

100%

Nog geen reacties

Laat een reactie achter