Broodje parmaham

Broodje parmaham
Witte of bruine pistolets | 4 | |
Mayonaise | 4 eetlepels | |
Olijfolie | 2 eetlepels | |
Zout en peper (naar smaak) | een snufje | |
Parmezaanse kaas | 50 gram | |
Rucola | 100 gram | |
Parmaham | 100 gram |
Een super lekker broodje parmaham, met verse rucola, gepeperde mayonaise en Parmezaanse kaas.
Hoe maak je een broodje parmaham?
- Bak de broodjes in de oven.
- Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
- Voeg de zout, peper en olijfolie er aan toe.
- Mix het geheel tot het goed gemengd is.
- Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
- Snij de broodjes verticaal en vouw ze open.
- Smeer beide helften met de mayonaise en leg de parmaham er in.
- Leg naar eigen smaak wat rucola sla erop.
- Strooi er een beetje Parmezaanse kaas overheen en vouw het broodje weer dicht.
Eet smakelijk!