Broodje parmaham

Broodje parmaham

Porties

4

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

10 min

Broodje parmaham

Witte of bruine pistolets 4
Mayonaise / yogonaise 4 eetlepels
Olijfolie 2 eetlepels
Zout en peper (naar smaak) een snufje
Parmezaanse kaas 50 gram
Rucola 100 gram
Parmaham 100 gram


Een super lekker broodje parmaham, met verse rucola, gepeperde mayonaise en Parmezaanse kaas.

Hoe maak je een broodje parmaham?


  1. Bak de broodjes in de oven.
  2. Doe in de tussentijd de mayonaise in een bakje.
  3. Voeg de zout, peper en olijfolie er aan toe.
  4. Mix het geheel tot het goed gemengd is.
  5. Haal de broodjes (na +/- 8- 10 min) uit de (hetelucht) oven.
  6. Snij de broodjes verticaal en vouw ze open.
  7. Smeer beide helften met de mayonaise en leg de parmaham er in.
  8. Leg naar eigen smaak wat rucola sla erop.
  9. Strooi er een beetje Parmezaanse kaas overheen en vouw het broodje weer dicht.

Eet smakelijk!

Deel & Print

Geen Reacties

Laat een reactie achter