Recepten

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Een warm broodje uit de oven belegd met pesto, tomaat en mozzarella. Een tip voor de lunch: dit is een van mijn favoriete broodjes! In een handomdraai heb je dit recept voor meerdere personen gemaakt.

Je kunt het serveren met een frisse salade of gewoon los eten als hartige snack. Ook makkelijk aan te passen met wat extra tomaat of rucola voor net dat beetje extra!

Check ook vooral de andere lekkere broodjes voor nog meer lekkere inspiratie.

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Voorbereiding:


  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier
  3. Snij de tomaten en mozzarella in dunne plakjes

Broodje uit de oven - Pesto mozzarella

8 stuks Kaiserbroodjes
1 potje Pesto
6 stuks Tomaten
een snufje Zout
200 gram Mozzarella

Opbouwen en afbakken:


  1. Snij de broodjes door de helft en leg ze met de binnenkant omhoog op een bakplaat
  2. We gaan de broodjes opmaken, begin met een theelepel pesto
  3. Leg hier twee plakjes tomaat op
  4. Vervolgens een paar plakjes mozzarella
  5. Bestrooi met een snufje zout
  6. Bak de broodjes in 20 minuten op 200 graden in de oven

Eet smakelijk!

Probeer ook eens deze lekkere variatie met tomaat, salami en kaas!

Een mooi plateau, bekijk op bol

Porties

16

Voorbereidingstijd

20 min

Baktijd

20 min

Beoordeel

100%

Nog geen reacties

Laat een reactie achter