Broodje uit de oven – Pesto mozzarella
Een warm broodje uit de oven belegd met pesto, tomaat en mozzarella. Een tip voor de lunch: dit is een van mijn favoriete broodjes! In een handomdraai heb je dit recept voor meerdere personen gemaakt. Ik heb nog meer varianten op de website staan, kijk bij de lunch sectie voor meer inspiratie.
Broodje uit de oven – Pesto mozzarella
Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Snij de tomaten en mozzarella in dunne plakjes
Broodje uit de oven - Pesto mozzarella
Kaiserbroodjes | 8 stuks | |
Pesto | 1 potje | |
Tomaten | 6 stuks | |
Zout | een snufje | |
Mozzarella | 200 gram |
Opbouwen en afbakken:
- Snij de broodjes door de helft en leg ze met de binnenkant omhoog op een bakplaat
- We gaan de broodjes opmaken, begin met een theelepel pesto
- Leg hier twee plakjes tomaat op
- Vervolgens een paar plakjes mozzarella
- Bestrooi met een snufje zout
- Bak de broodjes in 20 minuten op 200 graden in de oven
Eet smakelijk!
Probeer ook eens deze lekkere variatie met tomaat, salami en kaas!
Een mooi plateau, bekijk op bol
Nog geen reacties