Recepten

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Een warm broodje uit de oven belegd met pesto, tomaat en mozzarella. Een tip voor de lunch: dit is een van mijn favoriete broodjes! In een handomdraai heb je dit recept voor meerdere personen gemaakt. Ik heb nog meer varianten op de website staan, kijk bij de lunch sectie voor meer inspiratie.

Broodje uit de oven - Pesto mozzarella

Kaiserbroodjes 8 stuks
Pesto 1 potje
Tomaten 6 stuks
Zout een snufje
Mozzarella 200 gram

Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Voorbereiding:


  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier
  3. Snij de tomaten en mozzarella in dunne plakjes

Opbouwen en afbakken:


  1. Snij de broodjes door de helft en leg ze met de binnenkant omhoog op een bakplaat
  2. We gaan de broodjes opmaken, begin met een theelepel pesto
  3. Leg hier twee plakjes tomaat op
  4. Vervolgens een paar plakjes mozzarella
  5. Bestrooi met een snufje zout
  6. Bak de broodjes in 20 minuten op 200 graden in de oven

Eet smakelijk!

Probeer ook eens deze lekkere variatie met tomaat, salami en kaas!

Een mooi plateau shop je hier!

Porties

16

Voorbereidingstijd

20 min

Baktijd

20 min

Beoordeel

100%
Nog geen reacties

Laat een reactie achter