Broodje uit de oven – Pesto mozzarella

Broodje uit de oven - Pesto mozzarella
Afbak kaiserbroodjes | 8 stuks | |
Pesto | 1 potje | |
Tomaten | 6 stuks | |
Zout | een snufje | |
Mozzarella | 2 stuks a 200 gram |
Een warm broodje uit de oven belegd met pesto, tomaat en mozzarella. Dit is een van mijn favoriete broodjes! In een handomdraai heb je dit recept voor meerdere personen gemaakt.
Broodje uit de oven – Pesto mozzarella
Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Bekleed de bakplaat met bakpapier
- Snij de tomaten en mozzarella in dunne plakjes


Opbouwen en afbakken:
- Snij de broodjes door de helft en leg ze met de binnenkant omhoog op een bakplaat
- We gaan de broodjes opmaken, begin met een theelepel pesto
- Leg hier twee plakjes tomaat op
- Vervolgens een paar plakjes mozzarella
- Bestrooi met een snufje zout
- Bak de broodjes in 20 minuten op 200 graden in de oven
Eet smakelijk!
Probeer ook eens deze lekkere variatie met tomaat, salami en kaas!
Een mooi plateau shop je hier!