Gevulde champignons
Gevulde champignons
Champignons | 200 gram | |
Kruidenkaas | 1 bakje | |
Jong belegen kaas 48+ | 100 gram |
Een lekker warme snack voor op een gezellig feestje: gevulde champignons. Makkelijk ruim van tevoren voor te bereiden, een paar minuten in de oven en het is klaar! Makkelijk om te maken en heerlijk om te snacken.
Hoe maak je gevulde champignons:
- Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.
- Maak de champignons schoon en snij het steeltje er vanaf met een aardappelschilmesje.
- Hol deze bij het steeltje een beetje uit met het mesje, zodat je een bakje krijgt.
- Met een lepel schep wat kruiden kaas in de champignon, zodat deze helemaal vol zit.
- Leg deze in een ovenschaal en bedek deze met een plakje of geraspte kaas.
- Bak dit voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven tot de kaas heerlijk gesmolten is en de champignon zacht aanvoelt.
Bij het serveren: let op, als ze net uit de oven komen, zijn de gevulde champignons heel erg warm, laat ze eerst nog even een minuut of 5 afkoelen.