Labneh

Labneh

Porties

6

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

5 min

Labneh

Griekse yoghurt 4 eetlepels
Snufje zout 1
Olie scheutje
Za-atar kruiden 1-2 eetlepel(s)

Labneh, een frisse yoghurt dip voor bij een stokbroodje, deze komt traditioneel uit Libanon en is in verschillende soorten te krijgen. Hieronder vind je mijn variant, die ik persoonlijk erg lekker vind. Combineer met andere dips, kaasje, worstje en je hebt een heerlijk borrelplankje!

Hoe maak je labneh:


  1. Schep 4 eetlepels yoghurt in een bakje
  2. Voeg het zout toe aan het de yoghurt en roer dit even goed door
  3. Giet nu een scheutje olie op de yoghurt
  4. Strooi wat Za-atar kruiden over de olie

Stokbroodje, wijntje, klaar!

Nog meer inspiratie nodig voor borrelhapjes? Kijk dan even hier

Labneh

 

Deel & Print

Geen Reacties

Laat een reactie achter