Labneh

Labneh

Porties

6

Voorbereidingstijd

5 min

Baktijd

5 min

Labneh

Griekse yoghurt 4 eetlepels
snufje zout 1
olie scheutje
Za-atar kruiden 1-2 eetlepel(s)

Een frisse yoghurt dip voor bij een stokbroodje, labneh komt traditioneel uit Libanon en is in verschillende soorten te krijgen. Hieronder vind je mijn variant, die ik persoonlijk erg lekker vind. Combineer met andere dips, kaasje, worstje en je hebt een heerlijk borrelplankje!

Bereiding:

  1. Schep 4 eetlepels yoghurt in een bakjeLabneh
  2. Voeg het zout toe aan het de yoghurt en roer dit even goed door
  3. Giet nu een scheutje olie op de yoghurt
  4. Strooi wat Za-atar kruiden over de olie

En klaar is de labneh!

Nog meer inspiratie nodig voor borrelhapjes? Kijk dan even hier

 

Deel & Print

Geen Reacties

Laat een reactie achter