Meloen met ham

Meloen met ham
Serranoham | 200 gram | |
Galiameloen | 1 rijpe | |
Rucola | 100 gram |
Meloen met ham is een heel traditioneel voorgerechtje, wat ook ontzettend leuk is om te verkleinen naar een amuse of borrelhapje. Het is eigenlijk heel erg simpel, check het maar hieronder:
Hoe maak je meloen met ham?
- Koop een lekker rijpe meloen, die zijn het lekkerste!
- Snij deze door de midden en vervolgens in de lengte nog eens, zodat je vier partjes krijgt.
- Elk partje ga je weer in de lengte in drieën verdelen (zie de foto)
- Wikkel de serranoham om het midden van het partje en leg dit op een klein bordje
- Serveer met lekkere sla, zoals rucola met een lekkere zelfgemaakte dressing -> zelfgemaakte sla dressing
Voor de borrelvariant is het ook super leuk om kleine partjes, blokjes of bolletjes te maken die je omwikkeld met serranoham.
