Recepten

Meloen met ham

Meloen met ham

Meloen met ham

Serranoham 200 gram
Galiameloen 1 rijpe
Rucola 100 gram


Meloen met ham is een heel traditioneel voorgerechtje, wat ook ontzettend leuk is om te verkleinen naar een amuse of borrelhapje. Het is eigenlijk heel erg simpel, check het maar hieronder:

Hoe maak je meloen met ham?


  1. Een lekkere rijpe meloen is het lekkerst
  2. Snij deze door de midden en vervolgens nog eens, zodat je vier partjes krijgt
  3. Elk partje ga je weer in drieën verdelen
  4. Wikkel de serranoham om het partje en leg dit op een klein bordje
  5. Het is eigenlijk al klaar! Lekker met wat rucola erbij

Voor de borrelvariant is het ook super leuk om kleine partjes, blokjes of bolletjes te maken die je omwikkeld met serranoham.

Porties

6

Voorbereidingstijd

10 min

Beoordeel

100%
Nog geen reacties

Laat een reactie achter