Zalmspread
Heerlijke zalmspread, super lekker op een gewone boterham, maar ook op een vers afgebakken broodje met wat sla.
Met maar een paar ingrediënten, dus het is zo gemaakt. Gerookte zalm, kappertjes, crème fraîche en lekkere kruiden, klaar! Eet smakelijk!
Wat heb je nodig:
- Snijplank, bekijk op bol
- Optioneel een keukenmachine
Zalmspread
Gerookte zalm | 200 gram | |
Griekse yoghurt | 200 ml | |
Verse dille | paar takjes | |
Lente ui | 1 | |
Witte peper | snufje | |
Tabasco | optioneel | |
Kappertjes | optioneel |
Hoe maak je zalmspread:
- Snij het lente uitje, de dille en de zalm fijn, tot kleine stukjes (kan ook in een keukenmachine die het goed fijn kan hakken).
- Doe deze ingrediënten in een ruime kom en voeg hier de crème fraîche bij.
- Breng op smaak met witte peper en eventueel wat tabasco.
- Optioneel kan je dit ook nog garneren met wat kappertjes.
Zo simpel kan het zijn, serveer deze heerlijke zalmspread op een broodje, boterham of een lekker toastje!
Nog geen reacties