Blog

Thema cakepops

Thema cakepops

Thema cakepops kan je op heel veel verschillende manieren maken, ook in tal van leuke vormpjes en met talloze smaken. Als traktatie is dit natuurlijk ontzettend leuk om te maken, vandaar dat ik mijn favoriete producten en hoe je deze maakt voor jullie heb opgeschreven.

Hoe maak je deze thema cakepops


Om te beginnen heb je het volgende nodig:

Kneed je cakepops in een vorm


Begin met het maken van de basis voor je cakepops, door mijn cakepops recept te volgen. Het eindresultaat zijn dan cakepops in een ronde vorm. Met die vorm kan je flink variëren. Je kan ze rond laten en met fondant een thema geven. Ook kan je de vorm anders kneden, waardoor je een voorgevormde cakepop krijgt. Dit laatste moet heel secuur gebeuren, zijn ze gelijk van vorm dan krijg je als eindresultaat mooi gelijk gevormde cakepops.

Fondant van Smartflex

Is een hele fijne flexibele fondant die niet scheurt. Met een lichte vanille smaak. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, ook in wit zodat je het zelf in elke kleur kan maken.

Met fondant maak je de versieringen om je cakepop een thema te geven, zoals bij deze beertjes of autootjes. Thema cakepops zijn super leuk om te maken!

Of maak je cakepop met prachtige sprinkles of een chocolade drip, alles is mogelijk.

Tag receptidee in jouw creatie!

Tag mij: @receptidee en #themacakepops in je post en laat zien wat voor mooie thema cakepops jij hebt gemaakt!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter