Aardbeienslof
Deze aardbeienslof is voor ongeveer 6 personen. Als het aardbeien seizoen is begonnen is dit één van mijn favorieten!
Als basis een super lekkere zelfgebakken sloffenbodem, gevuld met overheerlijk spijs en een topping van banketbakkersroom en lekkere verse aardbeien. Als je een speciale sloffenvorm gebruikt, dan komen ze eruit zoals op de foto, maar heb je die niet, dan kan je dit ook in een springvorm of ovenschaal maken.
Succes!
Wat heb je nodig:
- 1 gebakken sloffenbodem, zie recept
- 1 portie banketbakkersroom, zie recept
- Spuitzak met spuitmondje 4B, bekijk op bol
Aardbeienslof
250 gram | Aardbeien | |
250 ml | Slagroom | |
1 zakje | Klopfix |
Hoe maak je een aardbeienslof:
- Begin met de voorbereiding: bak eerst een sloffenbodem (zie recept)
- Maak banketbakkersroom volgens het recept of kies voor de makkelijke versie (zie boodschappenlijstje).
Je aardbeienslof garneren:
- Snij de aardbeien in stukjes en verspreid deze over de banketbakkersroom.
- Garneer met toefjes verse slagroom.
Probeer ook eens deze super lekkere aardbeientaart!
Nog geen reacties