Broodje carpaccio

Broodje carpaccio
Ciabatta broodje | 1 | |
Parmezaanse kaas | een zakje of stuk | |
Pijnboompitten | een zakje | |
Carpaccio (kant en klaar te verkrijgen in de winkel) | 3 plakjes | |
Veldsla of rucola | een klein zakje | |
Pesto (zie recept) | een theelepel |
Tijd voor een lekkere lunch! Maak jij ook dit lekkere broodje carpaccio? Een heerlijk ciabatta broodje met pesto, carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Dat wordt smullen!
Zie hier het recept voor: Pesto
Hoe maakt je dit broodje carpaccio:
- Bak de ciabatta broodjes af in de oven volgens de beschrijving op de verpakking.
- Snij het broodje open en smeer beide helften in met de pesto
- Leg hier vervolgens wat veldsla overheen
- Bedek het geheel met lekker veel carpaccio
- Strooi hier wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten overheen (als de pijnboompitten nog niet gebakken zijn, bak deze dan even bruin in een pannetje).
Voila, je broodje is klaar!