Carpaccio bonbon

Carpaccio bonbon

Porties

8

Voorbereidingstijd

15 min

Baktijd

5 min

Carpaccio bonbon

(in plakjes) Carpaccio 200 gram gesneden
pijnboompitten 50 gram
(geraspte) Parmezaanse kaas 20 gram
groene pesto 8 halve theelepels


Deze carpaccio bonbon is gevuld met Parmezaanse kaas, groene pesto en pijnboompitten. Geserveerd op een lepel, ziet dit er enorm luxe uit en het smaakt ook nog eens heel erg lekker!

Benodigdheden:

  • Lepels om op te serveren

Bereiding:

  1. Leg al je ingrediënten klaar voor gebruik, maak van je hand een klein kommetje
  2. Leg in je hand twee plakjes carpaccioCarpaccio bonbon
  3. Smeer een halve theelepel pesto uit over de carpaccio
  4. Strooi hier een paar pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas overheen
  5. Vouw het bonbonnetje dicht als een envelop
  6. Leg het vervolgens omgekeerd op een lepel en garneer je carpaccio bonbon met een beetje pesto

Herhaal dit voor het aantal mensen dat je nodig hebt.

Deel & Print

Geen Reacties

Laat een reactie achter