Zalmwraps

Zalmwraps

Porties

10

Voorbereidingstijd

15 min

Baktijd

5 min

Zalmwraps

wraps / tortilla's 8 stuks
gerookte zalm 200 gram
veldsla of rucola 100 gram
philadelphia kruidenkaas (ander merk is ook lekker) 1 pakje

De snack die niet vergeten mag worden bij een feestje: zalmwraps! Het ziet er heel erg gezellig uit en smaakt ook nog eens heerlijk.

Bereidingswijze:

  1. Leg een wrap op een snijplank, smeer de gehele wrap in met philadelphia kruiden kaas.zalmwraps
  2. Beleg de onderkant van de wrap met 1 plakje zalm en een paar blaadjes sla (zorg ervoor dat de wrap van links tot rechts gevuld is, de bovenkant hoeft niet, omdat je deze oprolt).
  3. Rol vervolgens de wrap strak op als een pannenkoek en snij er kleine stukjes van af (variatie: schuin doorsnijden).

Simpel en snel te maken, gelijk ready to eat, heerlijke zalmwraps!

Variatie tip met kipfilet: Vul de wrap met mayonaise, veldsla en kipfilet plakjes

Variatietip met pesto: ook lekker met bijvoorbeeld roomkaas en pesto (met veldsla).

Variatie tip met Carpaccio: Vul de wraps met wat mayonaise, carpaccio en geroosterde pijnboompitjes

Variatietip: vervang de philadelphia kruiden eens door honing mosterd dille saus

wrap kaas pesto

 

Deel & Print

3 Reacties

  1. Om het makkelijker temaken met het snijden, doe ik ze altijd een uurtje in de koelkast.

  2. Avatar
    Jeanine 6 jaar geleden

    Wat een leuke site.
    is het mogelijk dat er nog meer recepten met wraps op komen?
    Met plakjes kipfilet of rosbief?

    • Hoi Jeanine,

      Dankjewel! Wat een goed idee met kipfilet of rosbief, ik ga binnenkort wat nieuwe varianten uitproberen. Als ze lekker zijn komen ze er ook bij te staan!

      Groet,

      Sandra
      Receptidee.net

Laat een reactie achter