Chocolade bark

Zo maak je de ultieme chocolade bark!
Met stukjes stroopwafel, kleurrijke sprinkles en een zoute crunch van pretzels maak je een onweerstaanbare traktatie. Perfect om te delen (of niet ?). Simpel, snel én superleuk om te maken!
Dit is wat ik altijd maak met overgebleven chocolade van andere recepten, zoals cakepops. Ideaal en een super leuk cadeau om te geven.
Wat heb je nodig:
- Sprinkles, bekijk op bol
- Een bakplaat
- Bakpapier
Chocolade bark
100 gram | Melk chocolade |
100 gram | Witte chocolade |
1 zakje | Zoute pretzels |
1 | Stroopwafel |
een handje | Sprinkels |
Hoe maak je chocolade bark?
- Smelt beide chocolades au bain-marie.
- Beleg je bakplaat met bakpapier en giet hier je melk chocolade op. Spreid het iets uit.
- Giet hier dotjes of een randje witte chocolade naast en trek met een prikkertje mooie slierten er doorheen over en weer.
- Versier nu je chocolade met lekkere pretzels, stroopwafel stukjes en sprinkles nu het nog zacht is.
- Laat je chocolade hard worden in de koelkast en breek in grove stukken.
- Wil je het extra leuk maken? Doe stukken in een doorzichtig zakje met een mooi lintje, extra feestelijk!

Nog geen reacties