Recepten

Chocolade bark

Chocolade bark

Zo maak je de ultieme chocolade bark!
Met stukjes stroopwafel, kleurrijke sprinkles en een zoute crunch van pretzels maak je een onweerstaanbare traktatie. Perfect om te delen (of niet ?). Simpel, snel én superleuk om te maken!

Dit is wat ik altijd maak met overgebleven chocolade van andere recepten, zoals cakepops. Ideaal en een super leuk cadeau om te geven.

Wat heb je nodig:


Chocolade bark

100 gram Melk chocolade
100 gram Witte chocolade
1 zakje Zoute pretzels
1 Stroopwafel
een handje Sprinkels

Hoe maak je chocolade bark?


  1. Smelt beide chocolades au bain-marie.
  2. Beleg je bakplaat met bakpapier en giet hier je melk chocolade op. Spreid het iets uit.
  3. Giet hier dotjes of een randje witte chocolade naast en trek met een prikkertje mooie slierten er doorheen over en weer.
  4. Versier nu je chocolade met lekkere pretzels, stroopwafel stukjes en sprinkles nu het nog zacht is.
  5. Laat je chocolade hard worden in de koelkast en breek in grove stukken.
  6. Wil je het extra leuk maken? Doe stukken in een doorzichtig zakje met een mooi lintje, extra feestelijk!

Porties

4

Voorbereidingstijd

10 min

Beoordeel

100%

Nog geen reacties

Laat een reactie achter