Roomkaas crème

Roomkaas crème

Porties

1

Voorbereidingstijd

15 min

Roomkaas crème

Bakkerspoedersuiker 200 gram
Monchou 300 gram
Roomboter 250 gram


Roomkaas crème oftwel cream cheese frosting kan je gebruiken voor heel veel lekkere taarten of cupcakes. Met 1 portie (volgens recept) kan je een taartje van 17,5 cm 3 keer vullen.

Wat heb je nodig :

  • Mixer
  • Toefjes op de foto zijn gemaakt met spuitmondje 4B, niet in huis? Je shopt hem hier!

Hoe maak je roomkaas crème:


  1. Zorg ervoor dat je roomboter op kamertemperatuur is, dit voorkomt klontjes.
  2. Begin in de mixer kom met de monchou en de bakkerspoedersuiker goed door elkaar te mixen.
  3. Voeg vervolgens beetje bij beetje de roomboter toe en meng dit goed door de roomkaas met suiker heen.
  4. Als het goed gemengd is is je crème klaar!

Deel & Print

Nog geen reacties

Geef een reactie