Roomkaas crème
Roomkaas crème oftewel cream cheese frosting kan je gebruiken voor heel veel lekkere taarten of cupcakes. Met 1 portie (volgens recept) kan je een taartje van 17,5 cm 3 keer vullen.
Deze crème is super zacht en de perfecte combinatie met een red velvet cake of op cupcakes. Combineer met gewone botercrème voor een superstrak resultaat.
Wat heb je nodig:
- Spuitmondje 4B, bekijk op bol
- Mixer
Roomkaas crème
Poedersuiker | 200 gram | |
Monchou | 400 gram | |
Roomboter | 200 gram | |
Slagroom | 200ml |
Hoe maak je roomkaas crème:
- Zorg ervoor dat je roomboter op kamertemperatuur is, dit voorkomt klontjes.
- Begin in de mixer kom met de Monchou en de bakkerspoedersuiker goed door elkaar te mixen.
- Voeg vervolgens beetje bij beetje de roomboter toe en meng dit goed door de roomkaas met suiker heen.
- Klop je slagroom stijf en voeg dit met een spatel aan de mix.
- Als het goed gemengd is is je crème klaar!
Lekker voor op een worteltjestaart!
Nog geen reacties