Roomkaas crème

Roomkaas crème
Bakkerspoedersuiker | 200 gram | |
Monchou | 400 gram | |
Roomboter | 200 gram | |
Slagroom | 200ml |
Roomkaas crème oftwel cream cheese frosting kan je gebruiken voor heel veel lekkere taarten of cupcakes. Met 1 portie (volgens recept) kan je een taartje van 17,5 cm 3 keer vullen.
Wat heb je nodig :
- Mixer
- Toefjes op de foto zijn gemaakt met spuitmondje 4B, niet in huis? Je shopt hem hier!
Hoe maak je roomkaas crème:
- Zorg ervoor dat je roomboter op kamertemperatuur is, dit voorkomt klontjes.
- Begin in de mixer kom met de monchou en de bakkerspoedersuiker goed door elkaar te mixen.
- Voeg vervolgens beetje bij beetje de roomboter toe en meng dit goed door de roomkaas met suiker heen.
- Klop je slagroom stijf en voeg dit met een spatel aan de mix.
- Als het goed gemengd is is je crème klaar!